61 Recensioner
3.16
Språk
Danska
Kategori
Fantasy & SciFi
Längd
9T 50min

Vores endeløse dage

Författare: Claire Fuller Uppläsare: Marie Tourell Søderberg Ljudbok och E-bok

‘Vores endeløse dage’ er det medrivende og spændende mysterium om Peggy Hillcoat, som i 1976 er otte år. Hun bruger sommeren på at spille sine elskede plader og lytte til moderens flygelspil. Efter en familiekrise tager hendes far hende med fra London til en øde hytte i en fjern europæisk skov. Han fortæller Peggy, at resten af verden er gået under.
Da Peggy finder et par støvler i skoven og indleder en eftersøgning efter deres ejer, begynder hun langsomt at opklare de mystiske hændelser, der førte hende ud i skovens ensomme indre.
Peggy bliver ikke set før 9 år efter flugten, hvor hun står overfor et svært valg. Skal hun fortælle sin mor og resten af civilisationen, hvad der lå til grunde for hendes flugt, og den hemmelighed, hun har båret på lige siden?
“En triumf. Fuller opbygger mesterligt plottet i denne voksenthriller af et eventyr, fuld af antydninger, spørgsmål og spænding." The Times.

© 2018 Storyside (Ljudbok) ISBN: 9789178758234 © 2017 Forlaget Olga (E-bok) ISBN: 9788799919468 Originaltitel: Our endless numbered days Översättare: Charlotte Kornerup

Upptäck mer av

Andra gillade också ...