Näyte
Samtal med vänner - Sally Rooney

Samtal med vänner

Samtal med vänner

3,71 1086 5 Kirjailija: Sally Rooney Lukija: Linnea Wikblad
Äänikirja.
E-kirja.
Frances är en skarp och distanserad student och praktikant hos en litterär agent i Dublin. Hennes bästa vän och före detta flickvän är den vackra och självupptagna Bobbi. Under en poesikväll träffar de fotografen Melissa och hennes skådespelande man Nick. Frances imponeras mot sin vilja av det äldre paret och det som börjar som en ironisk och oskyldig flirt med Nick leder snart till en djupare relation. Ett skådespel av skiftande lojaliteter och kärleksförbindelser byggs upp mellan de fyra och när relationerna med Nick, Frances olycklige far och Bobbi börjar skaka får Frances allt svårare att behålla sin kyliga distans.

Samtal med vänner är en roman om avundsjuka, klass, sex, politik, vänskap och kärlek i samtiden berättad med stor tonsäkerhet och värme.
Kieli: Ruotsi Kategoria: Romaanit Alkuperäisotsikko: Conversations with friends Kääntäjä: Klara Lindell

Lisätietoa äänikirjasta:

Julkaisija: Bonnier Audio
Julkaisuvuosi: 2017-12-04
Pituus: 10T 12M
ISBN: 9789176518236

Lisätietoa e-kirjasta:

Julkaisija: Albert Bonniers förlag
Julkaisuvuosi: 2017-07-28
ISBN: 9789100171032
Kommentit

Lue mitä, missä ja milloin haluat – täysin omilla ehdoillasi

Lue kuten haluat! Lataa rajattomasti kirjoja offline-tilaan, lueskele useampaa yhtä aikaa, valitse ihastuttavia tarinoita lapsille tai kokeile kirjaa, jota et tiennyt haluavasi kuunnella. Äänikirjat ja e-kirjat antavat lukemiselle uusia ulottuvuuksia.

Kokeile ilmaiseksi 14 päivää