Näyte
Fossildrottningen - Michael Mortimer

Fossildrottningen

Fossildrottningen

3.89 742 5 Kirjailija: Michael Mortimer Lukija: Melinda Kinnaman
Saatavilla äänikirjana.
Saatavilla e-kirjana.
Ida och Lasse har lyckats komma in i Ryssland och tar sig vidare till Moskva för att finna Idas mormor Alma. Med sig har de ett fragment av en besynnerlig fossilsten som trotsar alla natur­vetenskapliga förklaringar - Jungfrustenen. Dessutom för de med sig en tidigare okänd dagbok av Linné­lärjungen Daniel Solander samt ett antal dyrbara ryska smycken som för över två hundra år sedan gömdes undan i en avlägsen älv i norra Finland.

Ida och Lasse ska tillsammans med Alma försöka hitta de övriga tre fossilfragmenten, men ett hotfullt forskarnätverk är dem tätt i hälarna och kan göra vad som helst för att få fatt i stenarna. Dessutom vill Ida få svar på den fråga som präglat hela hennes liv: Är hennes mamma Eva död eller kan det vara så att hon fortfarande lever?

Fossildrottningen är andra delen av sex i en fartfylld, lekfull och gripande thrillerserie. Det handlar om mystiska grundämnen, försvunna mödrar och en annalkande ekologisk katastrof. Bara om Ida, Eva och Alma hittar varandra i tid kan de lösa den svindlande gåtan och rädda världen."
Kieli: Ruotsi Kategoria: Jännitys Sarja: Mortimer: 2 Kääntäjä:

Lisätietoa äänikirjasta:

Julkaisija: Norstedts
Julkaisuvuosi: 2014-05-08
Pituus: 19T 59M
ISBN: 9789113056319

Lisätietoa e-kirjasta:

Julkaisija: Norstedts
Julkaisuvuosi: 2014-05-05
ISBN: 9789113056289
Kommentit

Lue mitä, missä ja milloin haluat – täysin omilla ehdoillasi

Lue kuten haluat! Lataa rajattomasti kirjoja offline-tilaan, lueskele useampaa yhtä aikaa, valitse ihastuttavia tarinoita lapsille tai kokeile kirjaa, jota et tiennyt haluavasi kuunnella. Äänikirjat ja e-kirjat antavat lukemiselle uusia ulottuvuuksia.

Kokeile ilmaiseksi 14 päivää