Näyte
Jungfrustigen - Philip Teir

Jungfrustigen

Jungfrustigen

3,45 279 5 Kirjailija: Philip Teir Lukija: Hannes Meidal
Äänikirja.
E-kirja.
När Richard träffar den vackra och något äldre Paula känns det som om alla bitarna faller på plats. Hon är hans livs kärlek och han är hennes. Men det är inte bara Paula och Richard som ska bygga bo. I den nya gemensamma lägenheten bor också varannan vecka Richards två barn från ett tidigare äktenskap. Sprickor och olikheter börjar att vecklas ut i den nya familjekonstellationen och allt oftare viner anklagelser mellan väggarna. Inte blir det bättre av att allt ackompanjeras av ett djävulskt pipande oljud, oklart vart det kommer ifrån.

”Jungfrustigen” är en roman om saker som börjar och tar slut, om passion som tar tid på sig och om att plötsligt befinna sig i stormens öga och fråga sig: hur vill jag leva mitt liv? Det är också en bok om den svåra konsten att leva under samma tak.
Kieli: Ruotsi Kategoria: Romaanit Alkuperäisotsikko: Jungfrustigen Kääntäjä:

Lisätietoa äänikirjasta:

Julkaisija: Bonnier Audio
Julkaisuvuosi: 2020-02-29
Pituus: 5T 25M
ISBN: 9789178275960

Lisätietoa e-kirjasta:

Julkaisija: Wahlström & Widstrand
Julkaisuvuosi: 2020-04-01
ISBN: 9789146237044
Kommentit

Lue mitä, missä ja milloin haluat – täysin omilla ehdoillasi

Lue kuten haluat! Lataa rajattomasti kirjoja offline-tilaan, lueskele useampaa yhtä aikaa, valitse ihastuttavia tarinoita lapsille tai kokeile kirjaa, jota et tiennyt haluavasi kuunnella. Äänikirjat ja e-kirjat antavat lukemiselle uusia ulottuvuuksia.

Kokeile ilmaiseksi 14 päivää