Näyte
Praktisk retorik - Göran Hägg

Praktisk retorik

Praktisk retorik

3.59 475 5 Kirjailija: Göran Hägg Lukija: Göran Hägg
Saatavilla äänikirjana.
Saatavilla e-kirjana.
Retorik är läran om talekonsten, en vetenskap med rötter i antiken. Den gränsar till litteraturvetenskap och berättarteknik - men också till massmediakunskap och reklam. Framförallt är den en praktisk kunskap som bygger på teknik och tillämpning.Det här är en bok för dig som kanske inte läst Cicero eller Quintilianus i original på sistone men ändå vill skaffa dig ett övertag genom att tillämpa de tidlösa knepen i sällskapslivet, på mötet eller i teve-studion. Med en mängd belysande exempel från antiken till idag lär dig Göran Hägg att avslöja alla trick - eller använda dem, så långt samvetet räcker!

Göran Hägg är mycket underhållande, har stor bredd på sitt kunnande och en sällsynt förmåga att skriva populärt, att göra komplicerade sammanhang gripbara för varje läsare.
Kieli: Ruotsi Kategoria: Kielet Kääntäjä:

Lisätietoa äänikirjasta:

Julkaisija: Bonnier Audio
Julkaisuvuosi: 2010-05-28
Pituus: 2T 25M
ISBN: 9789173484589

Lisätietoa e-kirjasta:

Julkaisija: Wahlström & Widstrand
Julkaisuvuosi: 2012-11-30
ISBN: 9789146222385
Kommentit

Lue mitä, missä ja milloin haluat – täysin omilla ehdoillasi

Lue kuten haluat! Lataa rajattomasti kirjoja offline-tilaan, lueskele useampaa yhtä aikaa, valitse ihastuttavia tarinoita lapsille tai kokeile kirjaa, jota et tiennyt haluavasi kuunnella. Äänikirjat ja e-kirjat antavat lukemiselle uusia ulottuvuuksia.

Kokeile ilmaiseksi 14 päivää