Näyte
Att dö - Christopher Hitchens

Att dö

Att dö

3.91 269 5 Kirjailija: Christopher Hitchens Lukija: Torsten Wahlund
Saatavilla äänikirjana.
Saatavilla e-kirjana.
Den 8 juni 2010 kollapsade Christopher Hitchens i sitt hotellrum i New York. När diagnosen strupcancer fastställdes färdades han från de friskas land över till det karga landskapet som tillhör de sjuka. Under de följande arton månaderna, fram till sin död i december 2011, skrev Christopher Hitchens oavbrutet och klarsynt om politik och kultur.

I denna fascinerande och intensiva berättelse om livets slut, beskriver Christopher Hitchens sjukdomens plågor och utforskar hur sjukdom påverkar våra intryck och vår omvärld. Medan cancern invaderar hans kropp och tvingar honom att brottas med dödens tidlösa gåta, omfamnar Hitchens alla känslor och skildrar personligt och filosofiskt hur det är att dö.

Att dö är en berättelse om att möta döden utan att vika sig för det okända, och en inblick i vad det innebär att vara människa. Christopher Hitchens sista verk är modigt och klarsynt, skriven med brutal ärlighet, sylvass intelligens och en humor som aldrig sviktar.
Kieli: Ruotsi Kategoria: Tietokirjallisuus Kääntäjä: Rikard Svartvik

Lisätietoa äänikirjasta:

Julkaisija: Fri Tanke
Julkaisuvuosi: 2014-08-28
Pituus: 2T 24M
ISBN: 9789187513589

Lisätietoa e-kirjasta:

Julkaisija: Fri Tanke
Julkaisuvuosi: 2014-04-20
ISBN: 9789187513251
Kommentit

Lue mitä, missä ja milloin haluat – täysin omilla ehdoillasi

Lue kuten haluat! Lataa rajattomasti kirjoja offline-tilaan, lueskele useampaa yhtä aikaa, valitse ihastuttavia tarinoita lapsille tai kokeile kirjaa, jota et tiennyt haluavasi kuunnella. Äänikirjat ja e-kirjat antavat lukemiselle uusia ulottuvuuksia.

Kokeile ilmaiseksi 14 päivää