Näyte
Vit som marmor : Ett romerskt mysterium - Carina Burman

Vit som marmor : Ett romerskt mysterium

Vit som marmor : Ett romerskt mysterium

3.5 101 5 Kirjailija: Carina Burman Lukija: Irene Lindh
Saatavilla äänikirjana.
Saatavilla e-kirjana.
"Carina Burmans nya är en elegant och medryckande thriller."Göteborgs-Posten
Bästsäljarförfattaren och amatördetektiven Euthanasia Bondeson är i Rom, lika rättfram och frågvis som i Babylons gator. Året är 1852. Latin, arkeologi och italiensk mat är hennes senaste passioner, och bland svenska konstnärer och kosmopolitiska arkeologer visar hon sig i lika skiftande skepnader som förr.Om Londonäventyret ställde henne inför frågor om fattigdom, fördomar och lastbarhet ger den eviga staden anledning att fundera över skönheten, konsten och döden. Här möter hon det förflutna, både antiken och sina egna ungdomsår. Och gamla gudar träder in i handlingen – skaldeguden själv, den bleke och sköne, den alltid lika skarpskjutande Amor och så förstås Döden. Allt är upplagt för en ny, lärd, intelligent och spännande deckare med Euthanasia Bondeson.
Huvudbok i Böckernas Klubb
Om Babylons gator
"...Carina Burmans romaner är också fyllda av humor och skarpsyn. Hon, eller hennes gestalter, ger gärna slängar både åt sin och vår samtid. När vi läser får vi en dubbelspegling av tiden och historien. Det vi ser är inte endast dem som var utan också oss." Arne Johnsson, Bergslagsposten.
"Babylons gator är en helt oemotståndlig roman, full av doftande - ibland stinkande - tidsatmosfär, och lika full av spänning och charm." Karl G Fredriksson, Jury.
Kieli: Ruotsi Kategoria: Dekkarit Sarja: Euthanasia Bondeson: 2 Kääntäjä:

Lisätietoa äänikirjasta:

Julkaisija: Bonnier Audio
Julkaisuvuosi: 2007-09-21
Pituus: 10T 25M
ISBN: 9789173480536

Lisätietoa e-kirjasta:

Julkaisija: Albert Bonniers förlag
Julkaisuvuosi: 2012-07-16
ISBN: 9789100132590
Kommentit

Lue mitä, missä ja milloin haluat – täysin omilla ehdoillasi

Lue kuten haluat! Lataa rajattomasti kirjoja offline-tilaan, lueskele useampaa yhtä aikaa, valitse ihastuttavia tarinoita lapsille tai kokeile kirjaa, jota et tiennyt haluavasi kuunnella. Äänikirjat ja e-kirjat antavat lukemiselle uusia ulottuvuuksia.

Kokeile ilmaiseksi 14 päivää