Näyte
Lärarinnan i Villette - Ingrid Hedström

Lärarinnan i Villette

Lärarinnan i Villette

3.36 367 5 Kirjailija: Ingrid Hedström Lukija: Marie Richardson
Saatavilla äänikirjana.
Saatavilla e-kirjana.
En älskad lärarinna i den lilla staden Villette blir påkörd och dödad. Flera vittnen hävdar bestämt att det inte var en olycka.

Undersökningsdomare Martine Poirot och hennes team börjar forska i fallet. Vad kan ligga bakom en oförvitlig kvinnas plötsliga död? En historia med förgreningar bakåt i tiden, till en väl dold hemlighet från början av 60-talet börjar skymta fram. En historia som uppenbarligen inbegriper hela det lilla samhället och har trådar uppåt i politikens översta toppar...

Lärarinnan i Villette är en skickligt skriven deckare med starka karaktärer, spännande miljöer och en mycket otäck intrig. Ingrid Hedström lägger ut ett pussel med ledtrådar och parallellhistorier som vävs samman på ett ovanligt snyggt sätt! Ingrid Hedström är sedan många år journalist på Dagens Nyheter där hon skriver om Europa. Under åren 1992 till 1997 var hon bosatt i Belgien. Det var dramatiska år med en rad intressanta rättsfall. Här väcktes tanken på att förlägga en serie kriminalromaner till detta land. Med Lärarinnan i Villette inleder hon en ny serie med undersökningsdomaren Martine Poirot i huvudrollen.
Kieli: Ruotsi Kategoria: Dekkarit Sarja: Martine Poirot: 1 Kääntäjä:

Lisätietoa äänikirjasta:

Julkaisija: Word Audio Publishing
Julkaisuvuosi: 2015-11-05
Pituus: 8T 41M
ISBN: 9789186795641

Lisätietoa e-kirjasta:

Julkaisija: Alfabeta Bokförlag
Julkaisuvuosi: 2019-12-09
ISBN: 9789150114843
Kommentit

Lue mitä, missä ja milloin haluat – täysin omilla ehdoillasi

Lue kuten haluat! Lataa rajattomasti kirjoja offline-tilaan, lueskele useampaa yhtä aikaa, valitse ihastuttavia tarinoita lapsille tai kokeile kirjaa, jota et tiennyt haluavasi kuunnella. Äänikirjat ja e-kirjat antavat lukemiselle uusia ulottuvuuksia.

Kokeile ilmaiseksi 14 päivää