Näyte
Andra andningen - Sofie Sarenbrant

Andra andningen

Andra andningen

3,82 19472 5 Kirjailija: Sofie Sarenbrant Lukija: Katarina Ewerlöf
Äänikirja.
E-kirja.
Stockholm Marathon har hittills klarat sig från dödsfall, men när startskottet går för det 35:e maratonloppet genom tiderna ställs allt på ända.

Det är den första juni men det är kallare än på julafton. Precis utanför Stadion faller en man ihop och förs till ett sjukvårdstält men hans liv går inte att rädda.

Kriminalpolisen Emma Sköld är ledig den här dagen och finns på plats för att heja på sin syster Josefin som springer. När Emma är vid Rålambshovsparken har en livlös kvinna precis upptäckts vid vattnet och Emma rycker in. Det är ingen tvekan om att kvinnan bragts om livet. Finns det en mördare bland löparna? Och när i sådana fall dyker nästa offer upp?

Sofie Sarenbrant är också journalist och fotograf. Hon bor i Bromma med sin man och deras två barn. Tidigare har hon gett ut deckarna Vecka 36, I stället för dig och Vila i frid. Hennes tidigare böcker är sålda till 8 länder.
Kieli: Ruotsi Kategoria: Dekkarit Sarja: Emma Sköld: 2 Alkuperäisotsikko: Andra andningen Kääntäjä:

Lisätietoa äänikirjasta:

Julkaisija: Word Audio Publishing
Julkaisuvuosi: 2013-05-01
Pituus: 9T 38M
ISBN: 9789187377266

Lisätietoa e-kirjasta:

Julkaisija: Bookmark Förlag
Julkaisuvuosi: 2013-05-01
ISBN: 9789189298163
Kommentit

Lue mitä, missä ja milloin haluat – täysin omilla ehdoillasi

Lue kuten haluat! Lataa rajattomasti kirjoja offline-tilaan, lueskele useampaa yhtä aikaa, valitse ihastuttavia tarinoita lapsille tai kokeile kirjaa, jota et tiennyt haluavasi kuunnella. Äänikirjat ja e-kirjat antavat lukemiselle uusia ulottuvuuksia.

Kokeile ilmaiseksi 14 päivää