Näyte
Wern S1A1 Döden är alltid sann - Anna Jansson

Wern S1A1 Döden är alltid sann

Wern S1A1 Döden är alltid sann

3,76 1498 5 Kirjailija: Anna Jansson Lukija: Marie Richardson
Äänikirja.
E-kirja.
Det har gått tjugo år sedan kriminalinspektör Maria Wern gick ut nian, och klassen ordnar övernattning utanför Tofta för att återuppleva gamla minnen. När den sena kvällen övergår i natt har vänskapsband brustit och begraven kärlek återuppstått.

Är det sant som det sägs, att bara de framgångsrika går på återträffar? Emelie är i alla fall stolt över att hon skrivit klart sitt bokmanus, och inte längre är samma osäkra tjej som på högstadiet, även om vissa fortfarande tror det.

Sömndruckna sätter sig klasskamraterna vid frukostbordet. Det är då Maria Wern upptäcker att en av dem har försvunnit under natten. Gamla konflikter har kommit upp till ytan och Maria har all anledning att känna oro.

I sex avsnitt vecklas den spännande historien om försvinnandet på återträffen ut. Är någon utan skuld? Döden är alltid sann är första säsongen i ljudboks- och eboksserien Wern.

Avsnitt 1.
Kieli: Ruotsi Kategoria: Dekkarit Sarja: Wern: 1 Kääntäjä:

Lisätietoa äänikirjasta:

Julkaisija: Tiden
Julkaisuvuosi: 2018-06-07
Pituus: 43M
ISBN: 9789151500133

Lisätietoa e-kirjasta:

Julkaisija: Tiden
Julkaisuvuosi: 2018-06-07
ISBN: 9789151500195
Kommentit

Lue mitä, missä ja milloin haluat – täysin omilla ehdoillasi

Lue kuten haluat! Lataa rajattomasti kirjoja offline-tilaan, lueskele useampaa yhtä aikaa, valitse ihastuttavia tarinoita lapsille tai kokeile kirjaa, jota et tiennyt haluavasi kuunnella. Äänikirjat ja e-kirjat antavat lukemiselle uusia ulottuvuuksia.

Kokeile ilmaiseksi 14 päivää