Näyte
Eldsystrar - Susanne Boll

Eldsystrar

Eldsystrar

3.75 1725 5 Kirjailija: Susanne Boll Lukija: Maria Lyckow
Saatavilla äänikirjana.
Saatavilla e-kirjana.
Eldsystrar är en vass, psykologisk thriller där en tät intrig kombineras med både mörker och oväntade vändningar. Susanne Boll är utbildad psykolog vilket avspeglas i de trovärdiga personskildringarna.

Vera Liljas favoritklient Ayana kommer inte till den avtalade terapitiden och hennes frånvaro oroar Vera. Det visar sig vara en berättigad oro.

Vera Lilja är en erfaren, skicklig och omtalad psykolog med mottagning vid Odenplan i Stockholm. Hon har under en tid mottagit anonyma hot som blivit alltmer påträngande. Någon som är våldsam och kränkt riktar ett glödande hat mot henne.

I sin ungdom förlorade Vera båda sina föräldrar i en fruktansvärd eldsvåda, där även hennes syster blev svårt skadad. Vera har i hela sitt liv känt en enorm skuld över detta och försöker sona den genom att hjälpa andra. När det visar sig att Ayana är kidnappad gör sig det förflutna påmint – allt det som Vera i ett helt liv försökt glömma. För att hitta Ayana måste hon använda alla sina expertkunskaper. Det handlar om liv eller död.

»Wow! Det var längesedan jag läste en roman där händelseförloppet förvånade mig så mycket.» Bibliofilen om Hitta hem

»Det är, förutom att vara en välformulerad bok, en tankeväckande berättelse.»
Lotta Lexén om Det enda rätta

SUSANNE BOLL föddes 1972 i Motala och är psykolog, journalist och författare. Idag bor hon i Stockholm. Hon har tidigare skrivit tre relationsromaner men tar med Eldsystrar klivet över till spänningsgenren.
Kieli: Ruotsi Kategoria: Dekkarit Sarja: Vera Lilja: 1 Kääntäjä:

Lisätietoa äänikirjasta:

Julkaisija: Bokfabriken
Julkaisuvuosi: 2018-08-06
Pituus: 8T 22M
ISBN: 9789176297346

Lisätietoa e-kirjasta:

Julkaisija: Bokfabriken
Julkaisuvuosi: 2018-08-06
ISBN: 9789176297315
Kommentit

Lue mitä, missä ja milloin haluat – täysin omilla ehdoillasi

Lue kuten haluat! Lataa rajattomasti kirjoja offline-tilaan, lueskele useampaa yhtä aikaa, valitse ihastuttavia tarinoita lapsille tai kokeile kirjaa, jota et tiennyt haluavasi kuunnella. Äänikirjat ja e-kirjat antavat lukemiselle uusia ulottuvuuksia.

Kokeile ilmaiseksi 14 päivää