Näyte
Tusen bitar - Marcus Jarl

Tusen bitar

Tusen bitar

4.0 405 5 Kirjailija: Marcus Jarl Lukija: Philomène Grandin
Saatavilla äänikirjana.
Saatavilla e-kirjana.
Det här är en berättelse om kärlek – men också om hat. Om kärlek mellan två män och om människorna som hatar den kärleken kraftfullt. Och om vad som händer när deras vägar kolliderar.

Nils och Benke kämpar för att kunna leva tillsammans på samma villkor som vilket annat kärlekspar som helst. Men det tar emot – inte minst Nils far som öppet visar sitt missnöje.

Robert och Ebba är gifta men glider allt längre isär. Robert finner utlopp för sin ångest genom sitt intensiva homohat på nätet medan Ebba försöker hitta en tillräckligt bra ursäkt till varför hon stannar kvar.

Tusen bitar är ett starkt relationsdrama om vad som händer när den man älskar plötsligt rycks ifrån en och man blir ensam kvar. Och en del av den älskade lever kvar i någon annan. Någon som hellre hade dött än frivilligt tagit emot det som gavs.

Marcus Jarl har tidigare publicerat krönikor i Expressen, Tidningen Mums, debatterat i Dagens Nyheter och skriver nu om film och musik i tidningen QX. Till vardags arbetar han som sjuksköterska på neonatalavdelningen på Södersjukhuset.
Kieli: Ruotsi Kategoria: Romaanit Kääntäjä:

Lisätietoa äänikirjasta:

Julkaisija: Bokförlaget NoNa
Julkaisuvuosi: 2018-08-20
Pituus: 10T 49M
ISBN: 9789188107879

Lisätietoa e-kirjasta:

Julkaisija: Bokförlaget NoNa
Julkaisuvuosi: 2018-08-20
ISBN: 9789188107862
Kommentit

Lue mitä, missä ja milloin haluat – täysin omilla ehdoillasi

Lue kuten haluat! Lataa rajattomasti kirjoja offline-tilaan, lueskele useampaa yhtä aikaa, valitse ihastuttavia tarinoita lapsille tai kokeile kirjaa, jota et tiennyt haluavasi kuunnella. Äänikirjat ja e-kirjat antavat lukemiselle uusia ulottuvuuksia.

Kokeile ilmaiseksi 14 päivää