Näyte
Broder Jakob - Emelie Schepp

Broder Jakob

Broder Jakob

4,18 21315 5 Kirjailija: Emelie Schepp Lukija: Gunilla Leining
Äänikirja.
E-kirja.
Broder Jakob
En regnig vårdag hittas en kvinna brutalt mördad i Norrköping. Det är det andra offret på kort tid. Omständigheterna är likadana, benen är hopsydda och kropparna hittas i Strömmen som flyter genom staden. Vem vill få dem att se ut som sjöjungfrur och varför?När en ny kvinna anmäls saknad är det uppenbart för polisen att de har att göra med samma gärningsperson.Åklagare Jana Berzelius, som leder förundersökningen, börjar snart hitta kopplingar till fallet Simon Norell, en ung man som mördat sin familj och sedan dess suttit inspärrad på rättspsyk i Vadstena. Men Simon vägrar att prata. Någon måste vinna hans förtroende innan tiden rinner ut, och den ende som kan göra det är mannen som rör sig som en hotfull skugga i Janas liv – Danilo Peña.Broder Jakob är femte delen i serien om åklagare Jana Berzelius. En kriminalroman om identitet, syskonskap och försoning.***

Emelie Schepp utsågs till Årets Deckarförfattare 2016, 2017 och 2018. Böckerna har tillsammans sålt över 1,5 miljoner exemplar, nominerats till Stora ljudbokspriset samt blivit läsarfavoriter och bästsäljare i flera länder. Emelie Schepp bor i Motala med sin familj.
Kieli: Ruotsi Kategoria: Dekkarit Sarja: Jana Berzelius: 5 Kääntäjä:

Lisätietoa äänikirjasta:

Julkaisija: HarperCollins Nordic
Julkaisuvuosi: 2019-03-21
Pituus: 10T 12M
ISBN: 9789176335208

Lisätietoa e-kirjasta:

Julkaisija: HarperCollins Nordic
Julkaisuvuosi: 2019-03-21
ISBN: 9789150725872
Kommentit

Lue mitä, missä ja milloin haluat – täysin omilla ehdoillasi

Lue kuten haluat! Lataa rajattomasti kirjoja offline-tilaan, lueskele useampaa yhtä aikaa, valitse ihastuttavia tarinoita lapsille tai kokeile kirjaa, jota et tiennyt haluavasi kuunnella. Äänikirjat ja e-kirjat antavat lukemiselle uusia ulottuvuuksia.

Kokeile ilmaiseksi 14 päivää