Näyte
Diabolic - S.J. Kincaid

Diabolic

Diabolic

4.08 1218 5 Kirjailija: S.J. Kincaid Lukija: Electra Hallman
Saatavilla äänikirjana.
Saatavilla e-kirjana.
Nydanande sci-fi med universums hårdaste hjältinna

En Diabol är hänsynslös. En Diabol är livsfarlig. Inte ett spår av mänsklighet återstår hos dem. Eller

Nemesis är en Diabol, en varelse med mänskligt utseende, mänskligt DNA, men manipulerad och programmerad att inte bry sig om något annat än sin ägares välmående. I Nemesis fall är det Sidonia, dottern i en av galaxens högst uppsatta familjer. Flickorna växer upp sida vid sida - den ena människa, den andra livvakt.

Men så kräver kejsaren Sidonias närvaro i det kejserliga palatset, som ett sätt att utpressa hennes pappa. Det enda sättet för Nemesis att skydda Sidonia nu, är att ta hennes plats. Omgiven av korrupta politiker och bortskämda rikemansbarn måste hon lära sig att se ut och uppföra sig som en fin dam. En svår uppgift, när man är framavlad för att döda.

Men när rymdimperiet hotar att falla sönder upptäcker Nemesis att hon trots allt har en human sida, som vida överträffar den hos personerna hon omges av. Bland intriger, svek och förräderi är kanske hennes förmåga att älska det som kan rädda såväl henne som hela imperiet.

"Tankeväckande, oförutsägbar och beroendeframkallande"
Kirkus Reviews

"Fantastiska karaktärer som läsare kan relatera till och känna för De här protagonisterna och den unika miljön kommer alla YA-fans att älska."
School Library Journal
Kieli: Ruotsi Kategoria: Fantasia & scifi Kääntäjä: Katarina Falk

Lisätietoa äänikirjasta:

Julkaisija: B. Wahlströms Bokförlag
Julkaisuvuosi: 2016-12-22
Pituus: 12T 59M
ISBN: 9789132180835

Lisätietoa e-kirjasta:

Julkaisija: B. Wahlströms Bokförlag
Julkaisuvuosi: 2017-05-02
ISBN: 9789132168918
Kommentit

Lue mitä, missä ja milloin haluat – täysin omilla ehdoillasi

Lue kuten haluat! Lataa rajattomasti kirjoja offline-tilaan, lueskele useampaa yhtä aikaa, valitse ihastuttavia tarinoita lapsille tai kokeile kirjaa, jota et tiennyt haluavasi kuunnella. Äänikirjat ja e-kirjat antavat lukemiselle uusia ulottuvuuksia.

Kokeile ilmaiseksi 14 päivää