Näyte
Starlight Glimmer och det magiska rummet - G.M. Berrow

Starlight Glimmer och det magiska rummet

Starlight Glimmer och det magiska rummet

4,44 77 5 Kirjailija: G.M. Berrow Lukija: EvaMaria Oria
Äänikirja.
E-kirja.
Starlight Glimmer har flyttat till slottet som Twilight Sparkle bor i. Starlight Glimmer är Twilight Sparkles elev, och Twilight Sparkle försöker lära henne allt hon kan om magi. Men det kan bli lite för mycket ...

Starlight Glimmer ett hemligt rum i slottet. Rummet är inte fullt av böcker som de flesta andra i slottet, utan är fyllt med saker som Starlight Glimmer älskar. Hon bestämmer sig för att hålla rummet hemligt, och använder det för att utöva magi ensam. Men det går fel och Starlight Glimmer råkar skapa något som hotar att slita sönder Ponyville. Kan Starlight Glimmer och Twilight Sparkle lyckas stoppa det innan det är för sent?

I My Little Pony: Friendship is Magic följer vi den nyblivna magiska prinsessan Twilight Sparkle och hennes vänner Spike, Pinkie Pie, Applejack, Rarity, Rainbow Dash och Fluttershy på deras äventyr i Equestria.

G. M. Berrow är en amerikansk författare, som skrivit flertalet av böckerna i den älskade My Little Pony - Friendship is Magic-serien. Berrow har även skrivit flera avsnitt av tv-serien My Little Pony.
Kieli: Ruotsi Kategoria: Lapset Sarja: My Little Pony: 7 Kääntäjä: Cato Vandrare

Lisätietoa äänikirjasta:

Julkaisija: SAGA Egmont
Julkaisuvuosi: 2019-08-29
Pituus: 1T 15M
ISBN: 9788726223118

Lisätietoa e-kirjasta:

Julkaisija: SAGA Egmont
Julkaisuvuosi: 2019-09-24
ISBN: 9788726222982
Kommentit

Lue mitä, missä ja milloin haluat – täysin omilla ehdoillasi

Lue kuten haluat! Lataa rajattomasti kirjoja offline-tilaan, lueskele useampaa yhtä aikaa, valitse ihastuttavia tarinoita lapsille tai kokeile kirjaa, jota et tiennyt haluavasi kuunnella. Äänikirjat ja e-kirjat antavat lukemiselle uusia ulottuvuuksia.

Kokeile ilmaiseksi 14 päivää