Fotbollsbröder 1 - Gå på kontring - Andreas Munk Scheller

Fotbollsbröder 1 - Gå på kontring

Fotbollsbröder 1 - Gå på kontring

4.31 13 5 Kirjailija: Andreas Munk Scheller
Saatavilla e-kirjana.
Peppe har inte kunnat sova dagen innan den stora fotbollsmatchen. Peppe, som bara är 13 år, har blivit utvald till att spela med sin bror Johan och de andra i laget med 15-åringar.

När matchen väl börjar går tränarens taktik utmärkt. Snart leder de med 1-0, Peppes bror Johan har gjort första målet. Men i andra halvlek krävs det en förändring i taktiken för att de ska kunna hålla sin ledning. Ska bröderna våga gå emot sin tränare för att vinna matchen?

"Fotbollsbröder 1 - gå på kontring" är den första boken i serien om bröderna Peppe och Johan.

Peppe och hans äldre bror Johan spelar båda i Astrups U15-lag. I serien följer vi dem både på hemmaplan, och bortaplan, i medgång och motgång.

Andreas Munk Scheller är en dansk författare som inte är rädd för att ta sig an olika genrer. Han är bland annat välkänd för sina fackböcker och biografier, och hans barn-, och ungdomsböcker älskas av unga läsare.
Kieli: Ruotsi Kategoria: Lapset Kääntäjä: Thomas Evertsson

Lisätietoa e-kirjasta:

Julkaisija: SAGA Egmont
Julkaisuvuosi: 2019-09-16
ISBN: 9788726099195
Kommentit

Lue mitä, missä ja milloin haluat – täysin omilla ehdoillasi

Lue kuten haluat! Lataa rajattomasti kirjoja offline-tilaan, lueskele useampaa yhtä aikaa, valitse ihastuttavia tarinoita lapsille tai kokeile kirjaa, jota et tiennyt haluavasi kuunnella. Äänikirjat ja e-kirjat antavat lukemiselle uusia ulottuvuuksia.

Kokeile ilmaiseksi 14 päivää