4 KUUKAUTTA -50% Lunasta etu
197 Arviot
3.56
Kieli
Ruotsi
Kategoria
Elämäkerrat
Pituus
8T 38M

Allt det vackra

Kirjailija: Hunter Biden Lukija: Thomas Hanzon Äänikirja ja E-kirja

När Hunter Biden var två år gammal blev han allvarligt skadad i en bilolycka, hans mamma och hans lillasyster omkom. 2015 förlorade han sin älskade storebror Beau, som dog i hjärncancer 46 år gammal.

Under Trumps presidenttid var Hunter oavbrutet måltavla för attacker och förtal från Vita huset. En utsatthet som förvärrades av Hunters långvariga och grava missbruk av alkohol och droger. Ett missbruk som tog över tillvaron fullständigt. Where s Hunter? blev ett välkänt och illasinnat Trump-grepp för att misskreditera Joe Bidens presidentkandidatur.

I Beautiful Things (Allt det vackra på svenska) berättar Hunter utlämnande om sin livsresa, kantad av tragedier och dramatik. Alldeles nyligen en helvetesresa, som höll på att stjälpa hans fars väg mot att bli USA:s 46:e president. Men det är också berörande skildring av kärlekens kraft och allt det vackra i verkligheten.

”I sin skakande och mycket läsvärda memoar bevisar Hunter Biden ännu en gång att vem som helst till och med en presidentson kan komma på avvägar och hamna i en mardröm av beroenden. Han minns allt och berättar om det med ett mod som är både hjärtskärande och mäktigt.” Stephen King

© 2021 Bokförlaget Polaris (Äänikirja) ISBN: 9789177955542 © 2021 Bokförlaget Polaris (E-kirja) ISBN: 9789177955559 Alkuperäisotsikko: Beautiful things Kääntäjä: Stephen Farran-Lee, Leo Gefvert, Gunnar Pettersson

Lisää tarinoita aiheesta