Anteckningar från en ö Näyte

Anteckningar från en ö

Kokeile nyt

Anteckningar från en ö

Kirjailija:
Tove Jansson
Lukija:
Alma Pöysti
Äänikirja
E-kirja

I trettio år var Klovharun längst ute i Pellinge skärgård författaren och multikonstnären Tove Janssons och grafikern och konstnären Tuulikki Pietiläs sommarhem. Här levde och arbetade de, i en stuga med fönster åt alla väderstreck, ett för de stora stormarna och ett för månens spegling i gloet, ett för berget med mossa och stensöta och ett mot norr ”för att se vad som kommer åkande och hinna vänja sig”. I Anteckningar från en ö återvänder Tove Jansson till livet på ön, från de första årens mödosamma men lustfyllda husbygge till den sista sommarens uppbrott. Ljudboken är inläst av Alma Pöysti.

Kieli:
Ruotsi
Kategoria:
Elämäkerrat

Lisätietoa äänikirjasta:

Julkaisija:
Förlaget M Oy Ab
Julkaisuvuosi:
2020-08-19
Pituus:
1T 43M
ISBN:
9789523333598

Lisätietoa e-kirjasta:

Julkaisija:
Förlaget M Oy Ab
Julkaisuvuosi:
2020-04-08
ISBN:
9789523333109

Samankaltaisia kirjoja

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"