2 KUUKAUTTA -50% Lunasta tarjous
1388 Arviot
3.44
Kieli
Ruotsi
Kategoria
Jännitys
Pituus
12T 14M

Den försvunna systern

Kirjailija: Anna Ekberg Lukija: Eva Röse Äänikirja ja E-kirja

Av författarna till thrillersuccén Den hemliga kvinnan.

Iben lever ett lugnt liv med man och radhus. Men en tragedi har drabbat henne. Ett år tidigare försvann hennes lillasyster spårlöst och Iben har svårt att gå vidare med sitt liv. Polisutredningen har stannat av. Mycket tyder på att systern har utsatts för ett brott, men varken kropp, motiv eller förövare har hittats.

Efter ett möte med sin systerdotter bestämmer Iben att hon själv ska ta reda på sanningen om sin systers öde. Övertygad om att systern har träffat gärningsmannen via en dejtingapp skapar Iben en egen profil och påbörjar jakten.

Hon är inte beredd på det hon upptäcker. Hur långt ska hon våga gå?

Den försvunna systern är en fängslande och förförande spänningsroman om kärlek och sexualitet, och om de hemligheter som gömmer sig under ytan hos de vi tror vi känner bäst.

Anna Ekberg är en pseudonym för de två danska författarna Anders Rønnow Klarlund och Jacob Weinreich. De har tidigare gett ut Den hemliga kvinnan, För kärlekens skull och Ett stulet liv.

© 2021 Norstedts (Äänikirja) ISBN: 9789113115924 © 2021 Norstedts (E-kirja) ISBN: 9789113115917 Alkuperäisotsikko: På date med en morder Kääntäjä: Lie Fredholm

Lisää tarinoita aiheesta

Saattaisit pitää myös näistä