4 KUUKAUTTA -50% Lunasta etu
1587 Arviot
3.9
Sarja
Osa 1 / 5
Kieli
Ruotsi
Kategoria
Romantiikka
Pituus
9T 39M

Den franska lavendelgården

Kirjailija: Jo Thomas Lukija: Kerstin Andersson Äänikirja ja E-kirja

Del och hennes man Ollie har flyttat till en underbar liten by i Provence. I flera år har de försökt att få barn men inte lyckats, och flytten till Frankrike är tänkt att bli början på ett annat slags liv. Men saker och ting blir inte som de tänkt, och bara sex veckor efter att de anlänt packar de flyttbilen igen. Samtidigt som bilen rullar ut genom grinden inser Del att hon inte alls vill lämna Frankrike och att hon och Ollie längtar efter helt olika saker.

Ollie återvänder till England och plötsligt är hon själv i det något förfallna huset, med ett lån att betala och bara några små lavendelplantor som sällskap. Vad ska hon göra? Efter att ha hittat en gammal receptbok hos den sympatiske antikhandlaren Fabian börjar hon baka. Men kan verkligen hennes nya intresse hjälpa henne att komma över det förflutna och hitta riktig lycka?

Den franska lavendelgården är en varm berättelse om en kvinna som, bland blommande lavendelfält i Provence, återtar sitt liv.

© 2021 Bokförlaget Polaris (Äänikirja) ISBN: 9789177954323 © 2021 Bokförlaget Polaris (E-kirja) ISBN: 9789177954347 Alkuperäisotsikko: Escape to the French Farmhouse Kääntäjä: Anna Thuresson

Lisää tarinoita aiheesta