4 KUUKAUTTA -50% Lunasta etu
683 Arviot
3.94
Sarja
Osa 1 / 5
Kieli
Ruotsi
Kategoria
Romantiikka
Pituus
11T 1M

Den skotska vinterön

Kirjailija: Jo Thomas Lukija: Kerstin Andersson Äänikirja ja E-kirja

Rubys karriär som sångerska är äntligen på väg att ta fart när hennes röst bryter ihop. Hon bestämmer sig för att boka in sig på ett retreat på Teneriffa för att återhämta sig. Men ett oväntat samtal från en främling sätter stopp för hennes planer. Istället för att resa söderut tvingas hon resa till en avlägsen ö i Skottland för att träffa en farfar hon aldrig tidigare mött.

Stadstjejen Ruby vet att hon kommer göra resan till de vindpinade stränderna så kort som möjligt, särskilt eftersom en familjekonflikt resulterat i att hon egentligen inte är välkommen till Teach Mhor hennes pappas föräldrahem. Snart efter att hon anlänt till det stora huset med utsikt över havet förstår hon dock att familjesituationen inte är så självklar som hon trott. Dessutom har det dykt upp en oväntad gäst i huset, som inte verkar ha några planer på att åka därifrån.

Den skotska vinterön är berättelsen om en andlöst vacker och avlägsen ö i Skottland, ett gammalt hus fyllt av familjehemligheter och om vikten av att hitta dina rötter för att veta vem du verkligen är.

Jo Thomas har arbetat som reporter och producent för BBC radio. Hon skriver underhållande böcker om mat, familj, vänskap och kärlek och tror på lyckliga slut. Hon bor i Wales med man och tre barn.

© 2021 Bokförlaget Polaris (Äänikirja) ISBN: 9789177956143 © 2021 Bokförlaget Polaris (E-kirja) ISBN: 9789177956150 Alkuperäisotsikko: Coming home to winter island Kääntäjä: Maja Willander

Lisää tarinoita aiheesta