81 Arviot
3.49
Kieli
Ruotsi
Kategoria
Romaanit
Pituus
8T 55M

Det brustna hjärtats desperado

Kirjailija: Peter Jonsson, Peter Gabrielsson Lukija: Fredde Granberg Äänikirja ja E-kirja

Victor är en helt vanlig kille i trettiofemårsåldern. Han tycks ha allt i livet: ett jobb som socialsekreterare som han trivs bra med, ett tryggt och långvarigt förhållande med flickvännen Bente och en fin lägenhet. Men så en dag inträffar det oväntade: som en blixt från klar himmel vill Bente plötsligt separera. Victor fattar ingenting, de har ju det bra tillsammans och har till och med planerat att gifta sig. I brist på vänner och av ren desperation börjar Victor umgås med sin mycket yngre bror, Simon, och snart vänds hans händelselösa vardagsliv till ett fullständigt kaos.

”Det brustna hjärtats desperado” är en skruvad och originell berättelse om livets nyckfullhet och oförutsägbara vändningar.

Det två författarna, Peter Jonsson och Peter Gabrielsson, föddes i början av sjuttiotalet i Umeå och träffades för första gången när de var i tioårsåldern. De har varit Umeå trogna under hela sina liv och har sedan tonåren ägnat sig åt kortfilmer, musikvideor, filmmanus och noveller. Idag kombinerar de sitt skrivande med arbete som socialsekreterare.

© 2022 Word Audio Publishing (Äänikirja) ISBN: 9789180003858 © 2022 Word Audio Publishing (E-kirja) ISBN: 9789180003865

Lisää tarinoita aiheesta

Saattaisit pitää myös näistä