2 KUUKAUTTA -50% Lunasta etu
71 Arviot
3.73
Sarja
Osa 1 / 438
Kieli
Ruotsi
Kategoria
Romantiikka

Hans fiendes dotter / Mer av honom / Kärlekens vindar

Kirjailija: Penny Jordan, Catherine Mann, Yvonne Lindsay E-kirja

Hans fiendes dotter

Redan vid deras första möte slår det gnistor mellan Nate och Nicole. Passionen som drabbar dem är hetare än något de någonsin har upplevt. Men Nicole känner inte till att Nate vet precis vem hon är – hans fiendes dotter – och att han är ute efter att hämnas på hennes familj ...

Fast känslorna Nicole väcker inom Nate gör det svårt för honom att genomföra sina planer. Plötsligt är den här vackra, intelligenta och begåvade affärskvinnan allt han vill ha. Vad händer när Nicole får reda på vem han verkligen är?

Mer av honom

Alexa Randalls företag är specialiserat på att städa flygplan. När hon hittar Seth Jansens små tvillingar ombord på ett jetplan ser hon sin chans. Seth är nämligen ägare till flygbolaget Jansen Jet och hon vill prata affärer med honom. Eftersom Seth behöver en tillfällig barnflicka bjuder han med henne till Florida. Och i den varma solen hettar det till mellan dem.

Nätterna med Seth är underbara och Alexa vet att han är hennes drömman. Men snart är tiden i Florida över – vad kommer då att hända med deras spirande romans?

Kärlekens vindar

När Keira träffar den långe, mörke främlingen med en nästan farlig utstrålning drabbar attraktionen henne omedelbart. Hon är övertygad om att det beror på miljön. Föga anar Keira att mannen som hon knappt kan slita blicken från är prins Jay – arvtagare till maharadjan ... och hennes nye chef!

Åter i tryck.

© 2013 Harlequin (E-kirja) ISBN: 9789150711417

Lisää tarinoita aiheesta