401 Arviot
4.61
Sarja
Osa 3 / 6
Kieli
Ruotsi
Kategoria
Lapset
Pituus
1T 17M

Luna och superkraften: Det osynliga barnet

Kirjailija: Sören Olsson, Martin Svensson, Leif Eriksson Lukija: Lily Wahlsteen Äänikirja ja E-kirja

En storm drar in över Lilla Vargudden och en osynlig flicka behöver Lunas hjälp
Precis när Luna håller på att vänja sig vid sin superhörsel upptäcker hon att det finns fler barn med magiska krafter. Tillsammans med sin förälskelse Ben lär hon känna det osynliga barnet en flicka som blivit mindre och mindre synlig efter att ha känt sig utanför både hemma och i skolan. Till slut blev hon helt osynlig och rymde hemifrån. Luna och Ben är de enda som vet var hon är och hur hon egentligen mår.

Samtidigt som en våldsam storm drar in över samhället gör Luna och Ben allt för att det osynliga barnet ska känna sig sedd och trygg. Det är nämligen det enda sättet för henne att bli synlig igen innan hon försvinner helt.

LUNA OCH SUPERKRAFTEN: DET OSYNLIGA BARNET är den tredje boken i serien om nioåriga Luna. Böckerna riktar sig till barn i åldern sex till nio år. Med hög igenkänningsfaktor och varm humor skildras vardagen för Luna från orten Lilla Vargudden.

SÖREN OLSSON är författaren bakom succéerna Sune och Bert. Han har även skrivit manus till filmatiseringarna av böckerna. Luna och superkraften är hans nya satsning och hjärteprojekt.

LEIF ERIKSSON & MARTIN SVENSSON har tillsammans skrivit flera bästsäljande och kritikerrosade självbiografier åt både svenska och utländska personligheter. Martin har dessutom tidigare skrivit den populära barnboksserien om Julius.

© 2021 Bookmark Förlag (Äänikirja) ISBN: 9789189298460 © 2021 Bookmark Förlag (E-kirja) ISBN: 9789189298453

Lisää tarinoita aiheesta