2 KUUKAUTTA -50% Lunasta etu
56 Arviot
3.82
Sarja
Osa 1 / 617
Kieli
Ruotsi
Kategoria
Romantiikka

När lyktorna tänds / Andra gången gillt / Livets vägval

Kirjailija: Abby Green, Kelly Hunter, Michelle Smart E-kirja

När lyktorna tänds

Christian Markos har bytt Atens gator mot de främsta styrelserummen i världen. Nu är han så rik att han kan uppfylla alla sina önskningar. Förutom en. Han kommer aldrig kunna få sensuella Alessandra Mondelli. Hans bästa väns syster är framgångsrik, charmig – och absolut förbjudet område. Men attraktionen är ömsesidig, och i största hemlighet tillbringar de en het natt tillsammans. En natt med konsekvenser som inte kommer gå någon obemärkt förbi.

Andra gången gillt

Bra jobb? Check. Nyköpt lägenhet? Check. Evies liv är nästan perfekt. Det enda som saknas är en spännande man. Logan är onekligen spännande, men han är också mannen som tidigare krossade hennes hjärta. Evie kommer inte att låta det hända igen, men kan inte heller hålla sig borta från honom.

Livets vägval

Den senaste gången Valentina såg Gio avvisade hon honom och stängde samtidigt dörren till sin egen förälskelse. Men nu, när hon är ruinerad och hennes namn dragits i smutsen, är Val i desperat behov av hjälp. Och det finns bara en enda person hon kan vända sig till – Gio, den skuldtyngde mannen vars passionerade kärlek blir alltmer oemotståndlig.

© 2021 Harlequin (E-kirja) ISBN: 9789150766950

Lisää tarinoita aiheesta