368 Arviot
3.22
Kieli
Ruotsi
Kategoria
Romaanit
Pituus
9T 24M

Någon annans tidsfördriv

Kirjailija: Ann Edliden Lukija: Maja Rung Äänikirja ja E-kirja

Den goda nyheten är att Petter har potential att bli en perfekt pojkvän. Den dåliga nyheten är att han inte existerar, men det vet inte Doris om. Än. När han inte dyker upp till deras första dejt börjar hon ana oråd och snart visar det sig att hon inte är den enda han lurat via olika dejtingappar. I jakten på Petters riktiga identitet tar Doris hjälp av sociala medier och startar ett kvinnligt hämndkollektiv med syfte att avslöja honom en gång för alla.

Samtidigt tvingas hon hantera sin krångliga familj hemma i Värmland. Familjen är dock inte krångligare än de oregerliga deltagare hon tampas med i jobbet som pressansvarig för skandalsåpan Château Amore. Säsongen, som beskrivs som den sjukaste någonsin , innehåller allt från fuskanklagelser och homofobi till en dramatisk final som också får förödande konsekvenser för Doris egen framtid.

Någon annans tidsfördriv är en samtida, smart och medveten underhållningsroman. En hyllning till chic lit-genren, som inte väjer för att skrapa rejält på den glamourösa storstadsytan.

© 2021 Bokförlaget Polaris (Äänikirja) ISBN: 9789177955146 © 2021 Bokförlaget Polaris (E-kirja) ISBN: 9789177955153

Lisää tarinoita aiheesta