Och hjärtat, det var mitt

Och hjärtat, det var mitt

Och hjärtat, det var mitt

Kirjailija:
Sara Ehnholm Hielm
E-kirja

Och hjärtat, det var mitt är en personlig essäbok om att leva skrivande och att skriva för att känna sig levande. Framförallt är det en berättelse om att försöka förverkliga en dröm, om att äntligen säga allt, precis som det känns allra längst inne i hjärtat. Den första januari 2015 flyttade förläggaren och filmkritikern Sara Ehnholm Hielm till Rom. Året i Rom var vikt för att skriva, och vi får följa den sköra skrivprocessen: ibland omöjlig, ibland lustfylld. Vardagen kommer också i vägen: en gammal hund som knappt orkar gå, ett barn som vill bryta sig loss och bli sin egen. Läsningen blir ett andrum vid sidan av skrivandet, ett underbart varande i andras berättelser som slukar och kapslar in, och Ehnholm Hielm går i dialog med både Ferrante, Kraus och Knausgård.

Kieli:
Ruotsi
Kategoria:
Elämäkerrat

Lisätietoa e-kirjasta:

Julkaisija:
Förlaget M Oy Ab
Julkaisuvuosi:
2019-02-08
ISBN:
9789523332065

  Samankaltaisia kirjoja

  Hitta storyn som passar just dig

  Henrik Karlsson

  "Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

  Birgitta Johansson

  "Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

  Birgitta Lindh

  "Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"