Resa med lätt bagage Näyte

Resa med lätt bagage

Kokeile nyt

Resa med lätt bagage

Kirjailija:
Tove Jansson
Lukija:
Alma Pöysti
Äänikirja
E-kirja

I novellsamlingen Resa med lätt bagage från 1987 står det udda – men även igenkännbara – i centrum. Det dystra och skrangliga stadsbarnet som hämtar in skräp till sina sommarföräldrar ute i skärgården. En kvinna i ett höghus som desperat vill tala känslor och minnen. Nyheten om gymnastiklärarens självmord som bortförklaras och tystas ner med klämkäcka fraser och sprit. I 12 berättelser tar Tove Jansson sig an resande och mänskliga möten som tematik, företeelser som bär på både frihet och fångenskap. Hon väjer inte för det svåra, men överger aldrig sin varma humanism. Med förord av Johanna Holmström.

Kieli:
Ruotsi
Kategoria:
Romaanit

Lisätietoa äänikirjasta:

Julkaisija:
Förlaget
Julkaisuvuosi:
2020-12-17
Pituus:
5T 27M
ISBN:
9789523333604

Lisätietoa e-kirjasta:

Julkaisija:
Förlaget M Oy Ab
Julkaisuvuosi:
2020-02-14
ISBN:
9789523332478

Samankaltaisia kirjoja

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"