1258 Arviot
4.01
Sarja
Osa 3 / 8
Kieli
Ruotsi
Kategoria
Romantiikka
Pituus
9T 48M

Rosenträdgårdens hemligheter

Kirjailija: Katrine Wessel Lukija: Viktoria Flodström Äänikirja ja E-kirja

Rose Winther är bortskämd och envis och hon drömmer om den stora kärleken. Efter en olämplig romans skickas hon iväg till morföräldrarna på den engelska landsbygden.

Utan några förväntningar anländer Rose till Oaktree Manor, där blir hon kyligt mottagen. Hennes morfar ligger för döden, mormodern är sträng och otillgänglig, medan faster Elizabeth bara är tyst och drar sig undan.

Långsamt rullas familjehemligheten upp, den som för många år sedan gjorde en varm och kärleksfull familj till en kall och olycklig sådan. Är försoning möjlig? Så kommer Oaktrees arvinge Dimpy Ashmore på besök.

Rose har föreställt sig en gammal trist man, men han är ung och stilig. Med sig har han sin ginälskande och frispråkiga mor Lillian som bara längtar efter att få ta över godset. Snart går det upp för Rose att hon älskar Dimpy, men han avvisar henne gång på gång. Vad ska hon göra för att vinna hans hjärta?

Rosenträdgårdens hemligheter är den tredje delen i den storslagna serien om Familjen Winther.

© 2021 Bokförlaget Polaris (Äänikirja) ISBN: 9789177955320 © 2021 Bokförlaget Polaris (E-kirja) ISBN: 9789177955337 Alkuperäisotsikko: Rosenhagens hemmelighet Kääntäjä: Eva-Maria Gelotte

Lisää tarinoita aiheesta