2 KUUKAUTTA -50% Lunasta tarjous
25366 Arviot
4.23
Sarja
Osa 7 / 9
Kieli
Ruotsi
Kategoria
Dekkarit
Pituus
17T 57M

Selfies

Kirjailija: Jussi Adler-Olsen Lukija: Stefan Sauk Äänikirja ja E-kirja

Avdelning Q håller som vanligt till i Köpenhamnspolisens källarrum, men står nu inför stora utmaningar. Dels vad gäller arbetet, men också på det personliga planet. Gruppens sammanhållande länk Rose har nämligen sjunkit ner i en psykos vars trådar leder långt tillbaka in ett mörkt förflutet. Ett förflutet där ett grymt brott kan ha begåtts.

Det har kommit ledningen till känna att uppklarningsstatistiken för Avdelning Q ligger långt under det förväntade. Utan Roses hjälp måste de tre återstående medlemmarna – den karismatiske ledaren Carl Mørck, mystiske Assad och det senaste tillskottet Gordon – kämpa för att övertyga dem om att de ska få fortsätta sitt arbete. Samtidigt hittas en äldre kvinna mördad i Kongens Have och en galen bilist har inlett en dödlig jakt på unga kvinnor, medan nya brott planeras på en helt annan plats. Har händelserna ingenting med varandra att göra, eller finns ett samband begravt någonstans?

© 2017 Bonnier Audio (Äänikirja) ISBN: 9789176514665 © 2017 Albert Bonniers förlag (E-kirja) ISBN: 9789100172909 Alkuperäisotsikko: Selfies Kääntäjä: Leif Jacobsen

Lisää tarinoita aiheesta

Saattaisit pitää myös näistä