Vänd om min längtan Näyte

Vänd om min längtan

Vänd om min längtan

Kirjailija:
Ann-Luise Bertell
Äänikirja
E-kirja

Vänd om min längtan är ett utvandrarepos i fickformat, kristalliserat i scener ur Maria Alinas liv. Hon hade en far som dog för tidigt och en mor som kunde vända hästars längtan. Lillebror Jakob drömde om att bli fågel och storebror Harald ger sig av till Canada, och skickar sedan pengar så den sextonåriga Maria kan följa efter. En bok om att först i dödens väntrum berätta det mest väsentliga. Om människor om tiger i flera generationer. Om tårar som skall stanna på insidan – fast för läsaren blir det så gott som omöjligt.

Kieli:
Ruotsi
Kategoria:
Romaanit

Lisätietoa äänikirjasta:

Julkaisija:
Förlaget M Oy Ab
Julkaisuvuosi:
2018-06-01
Pituus:
4T 48M
ISBN:
9789523331709

Lisätietoa e-kirjasta:

Julkaisija:
Förlaget M Oy Ab
Julkaisuvuosi:
2018-07-13
ISBN:
9789523331211

Samankaltaisia kirjoja

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"