23 Umsagnir
3.52
Tungumál
danska
Flokkur
Skáldsögur
Lengd
7Klst. 54Mín

Hekseyngel

Höfundur: Margaret Atwood Lesari: Jesper Dupont Hljóðbók og Rafbók

Felix Phillips er på toppen af sin karriere som kunstnerisk leder af Makeshiweg Theatre Festival. Hans teaterstykker har vakt både begejstring og røre, og nu skal han i gang med sin mest spektakulære opsætning til dato: William Shakespeares Stormen. Men efter et uforudset forræderi må han i stedet se sig forvist til en faldefærdig rønne på landet. Her hjemsøges han af mindet om sin døde datter – og planlægger hævn over dem, der har forrådt ham.
Efter tolv år i eksil byder chancen sig. Felix får et job som teaterlærer i et nærliggende fængsel, og endelig kan hans vragede mesterværk blive til virkelighed. Snart er Felix, hans skuespillere og hans publikum viklet ind i en omsiggribende og fængslende opsætning af Shakespeares ultimative skuespil om hævn og overnaturlige kræfter. Men vil hævnen komme, og vil Stormen slippe Felix fri igen?

I HEKSEYNGEL, Margaret Atwoods version af William Shakespeares ­Stormen, er øen blevet et fængsel, men stormen raser stadig.

© 2016 Modtryk (Hljóðbók) ISBN: 9788771467093 © 2016 Modtryk (Rafbók) ISBN: 9788771466751 Þýðandi: Allan Hilton Andersen

Skoða meira af

Aðrir kunnu líka að meta...