Hara chakra - incl. Basismeditatie: Genezing en vitaliteit - Mediteren met Tessa Gottschal Fragment

Hara chakra - incl. Basismeditatie: Genezing en vitaliteit - Mediteren met Tessa Gottschal

Hara chakra - incl. Basismeditatie: Genezing en vitaliteit - Mediteren met Tessa Gottschal

Voorlezer:
Tessa Gottschal
Luisterboek

Wil je je zelfgenezende vermogen verhogen? Dit luisterboek versterkt je lever-, nier- en spijsverteringsenergie. Het hara-chakra ondersteunt je bescherming tegen ziekte en lichamelijke ongemakken. Je herstelt sneller na lichamelijke inspanningen (‘s avonds (over-)werken, avond-/nachtdiensten, (top-)sport, jet-lag, verhuizing, verbouwing).

Meer toepassingen, achtergronden en de brochure van dit luisterboek staan op www.gottschalmeditaties.nl onder het tabblad ‘Psychologische meditaties’.

Taal:
Nederlands
Categorie:
Spiritualiteit

Meer info over het luisterboek:

Uitgeverij:
Gottswaal
Verschenen:
2016-11-30
Lengte:
40M
ISBN:
9789071878176

Probeer ook

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"