KliFi: Woede in de republiek Nederland Fragment

KliFi: Woede in de republiek Nederland

KliFi: Woede in de republiek Nederland

Voorlezer:
Adriaan van Dis
Luisterboek
E-book

In ‘KliFi’ van Adriaan van Dis zijn De Oranjes verjaagd, de republiek Nederland likt haar wonden na een orkaan en het volk schikt zich in een president die ontkennen tot kunst heeft verheven. Jákob Hemmelbahn, zoon van Hongaarse vluchtelingen, verbaast zich over de gelatenheid van zijn medeburgers. Geheel tegen zijn aard verzet hij zich en geeft hij een stem aan de slachtoffers van een lokale overstroming. ‘KliFi’ is een bitter vrolijke vertelling over uit de pas lopen, over onze neiging tot aanpassen en veinzen, en over lastige vriendschappen.

Taal:
Nederlands
Categorie:
Fantasy & SciFi

Meer info over het luisterboek:

Uitgeverij:
Atlas Contact
Verschenen:
2021-02-22
Lengte:
3U 42M
ISBN:
9789025471132

Meer info over het e-book:

Uitgeverij:
Atlas Contact
Verschenen:
2021-02-16
ISBN:
9789025470883

Probeer ook

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"