I rett linje Hør utdrag

I rett linje

I rett linje

Forfatter:
Anna Grue
Lydbok

En syklist styrter i et hull ved et veiarbeid og brekker nakken. En tragisk ulykke, konkluderer Christianssund-politiet – helt til hans nære venn også dør. Henger de to dødsfallene sammen? Privatdetektiven Dan Sommerdahl er ikke så ivrig etter å bidra til gåtens løsning, som han ellers pleier. Han er i full sving med sitt eget mysterium. Han leter etter sin far, som han aldri har møtt og som han ikke engang kjenner navnet på. Hans liv tar enda en brå vending, når en tidligere elskerinne kontakter ham ...

Språk:
Norsk
Kategori:
Krim
Originaltittel:
I lige linje
Oversetter:
Maren Barlien Guntvedt

Produktdetaljer lydbok:

Forlag:
Cappelen Damm
Utgitt:
2020-04-18
Spilletid:
12T 32M
ISBN:
9788202605513

Populære bøker

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"