Den mystiske oplevelse - Erik Palle Olesen

Den mystiske oplevelse

Den mystiske oplevelse

0.0 0 5 Författare: Erik Palle Olesen
Finns som e-bok.
Bogserien "Mystikkens vej" handler om mystikkens vej til indre frihed, til den dybe indre frihed og ro hinsides enhver smerte.
En frihed som ikke vil noget med nogen eller noget, som blot er, ligesom tyngdekraften er. Naturens og naturkræfternes ro, som hviler i sig selv før og hinsides menneskets sprog og begreber.
En frihed og ro som muliggør et nærvær i tidens og emotionernes verden, der forløser og heler uden at have det som formål.
Et nærvær, der rummer al smerte uden at ville det og uden at ville noget med det, der heler sind og krop fra det dybest tænkelige niveau, hvor sproget absolut ikke slår til, og tiden ikke eksisterer.

Denne bog fokuserer på den mystiske oplevelse som led i et sådant udviklingsforløb. Seriens kommende bøger har andre fokusområder.
Første bog, "Mystikkens vej – til frihed", udkom på Skriveforlaget 2014. Alle bøgerne er skrevet som selvstændige værker, men de supplerer og uddyber i høj grad hinanden.

Forord til "Den mystiske oplevelse" er skrevet af Lene Skovmark, som er præst.

Bogseriens forfatter, Erik Palle Olesen, er læge.
Språk: Danska Kategori: Religion & Spiritualitet Översättare:

Mer info om e-boken:

Förlag: Skriveforlaget
Utgiven: 2016-06-20
ISBN: 9788793308831
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje vecka och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar fritt