Provlyssna
Den trofaste følgesvend - Egil Hvid-Olsen

Den trofaste følgesvend

Den trofaste følgesvend

4 2 5 Författare: Egil Hvid-Olsen Uppläsare: Egil Hvid-Olsen
Ljudbok.
E-bok.
Den 31. oktober 1517 udgav en tysk munk 95 teser, som kom til at ryste verden. Skønt teserne blot var ment som et oplæg til teologisk debat, udviklede Martin Luthers kritik af pavekirken sig snart, og hurtigt fik han folkelig opbakning. Kritikken fik store konsekvenser for både kirke og kejsermagt – og for Luther selv. Han levede sine sidste 24 år som fredløs, men lige til sin død var han en ivrig deltager i såvel teologiske som politiske debatter.

Den trofaste følgesvend er en dybdeborende historisk roman om reformatorens liv og levned. Den er baseret på flere års research og maler et både levende, nuanceret og historisk korrekt billede af Luthers private og offentlige liv. Ud over en fængslende historie er romanen en grundig indføring i reformationstidens tanker, som på mange punkter stadig præger vores samfund.
Språk: Danska Kategori: Biografier Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Egolibris
Utgiven: 2017-06-15
Längd: 9T 54min
ISBN: 9788793434905

Mer info om e-boken:

Förlag: Egolibris
Utgiven: 2017-06-15
ISBN: 9788793434776
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar gratis