Provlyssna
Pitbull - Anne Mette Hancock

Pitbull

Pitbull

4,37 5116 5 Författare: Anne Mette Hancock Inläsare: Jon Lange
Ljudbok.
E-bok.
Journalist Heloise Kaldan er ved at lave en reportage om døende danskere, da Jan Fischof – en ældre, kræftsyg sønderjyde – betror hende, at han i sin ungdom var indblandet i en alvorlig forbrydelse. Heloise undersøger sagen, og da hun opdager, at den har forbindelse til en række unge kvinder, der forsvandt sporløst i slutningen af 90’erne, får hun brug for hjælp fra sin ven, den bramfri efterforsker Erik Schäfer fra Københavns Politi.
I et kapløb med tiden skal hun nå til Sønderjylland og afdække de gamle sager, inden Jan Fischof udånder. Hvad blev der af de forsvundne piger? Hvem var manden, de lokale kalder Pitbull? Og havde Fischof noget med hans død at gøre?
"Pitbull" er en stærk krimi om at råde bod på fortidens synder, inden det er for sent.

Anne Mette Hancock er uddannet journalist og har en bachelorgrad i historie. Hun er født i 1979 i Gråsten og har boet i Frankrig og USA. I dag bor hun i København med sin familie. Hun debuterede i 2017 med første bind i serien om journalisten Heloise Kaldan og efterforskeren Erik Schäfer. "Ligblomsten" lå på bestsellerlisterne i et halvt år og indbragte hende Det Danske Kriminalakademis debutantpris. I 2018 udkom bestselleren "Mercedes-snittet", som Anne Mette Hancock blev tildelt prisen som Årets Forfatter for. Alle tre bind i serien er solgt til filmatisering og til udgivelse i foreløbig elleve lande, herunder Frankrig og Tyskland.
Språk: Danska Kategori: Deckare Serie: Heloise Kaldan: 3 Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Lindhardt og Ringhof
Utgiven: 2020-01-01
Längd: 7T 55min
ISBN: 9788726393330

Mer info om e-boken:

Förlag: Lindhardt og Ringhof
Utgiven: 2020-01-02
ISBN: 9788711914779
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar gratis