Provlyssna
Rastløs - William Boyd

Rastløs

Rastløs

2.44 9 5 Författare: William Boyd Inläsare: Louise Herbert
Finns som ljudbok.
Rastløs er en bevægende spionroman, der til dels foregår under Anden Verdenskrig og til dels i 70’ernes London. Samtidig er det et uforglemmeligt portræt af en kvindelig spion. Det er en mesterlig fortælling fuld af spænding, drama, følelser og historie.

Ruth lever et stille og roligt liv som enlig mor og underviser. Men en dag beslutter hendes mor, Sally Gilmartin, at betro hende en hemmelighed.

Moren giver datteren et manuskript, hvor hun fortæller sin livshistorie. Den respektable, ældre enke er ikke den, som Ruth, og alle andre, hidtil har troet.

Hun er født Eva Delectorskaja, er russisk emigrant og blev i 1939 rekrutteret til den hemmelige, britiske efterretningstjeneste. Hun blev hvervet af den mystiske englænder Lucas Romer, som efterfølgende oplærte hende og blev hendes chef – og elsker.

Og Eva viste sig hurtigt at være den fødte spion. Alt dette samt beretninger om hemmelige missioner under krigen afslører Eva for sin datter.

Det er længe siden nu, og efter krigen måtte Eva flygte og har siden levet i evig frygt for at blive fundet. Én gang spion, altid spion, og Eva alias Sally fornemmer, at hun må udføre en sidste opgave for at få fred, en opgave hun ikke kan klare alene: Hun skal bruge Ruths hjælp.

spændende bøger, spioner, kvinder, den 2. verdenskrig, 1930-1939, 1940-1949, 1970-1979
Språk: Danska Kategori: Historia Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Lytteratur
Utgiven: 2013-06-28
Längd: 12T 26M
ISBN: 9788771307443
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje vecka och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar fritt