Provlyssna
Urværks-prinsen - Cassandra Clare

Urværks-prinsen

Urværks-prinsen

4,39 94 5 Författare: Cassandra Clare Inläsare: Stine Prætorius
Finns som ljudbok.
I det viktorianske Londons magiske underverden har Tessa Gray omsider fundet sikkert ly hos Skyggejægerne. Men det varer ikke ved, for vilde kræfter i Enklaven har planer om at få udskiftet Tessas beskytter Charlotte som leder af Instituttet. Sker det, står Tessa på gaden og er et let bytte for den mystiske Magister, der ønsker at bruge hendes særlige evner til sine egne skumle formål.

Med hjælp fra den flotte, selvdestruktive Will og den voldsomt hengivne Jem opdager Tessa, at Magisterens krig mod Skyggejægerne er dybt personlig. Han giver dem skylden for en tragedie, der skete for mange år siden, og som ødelagde hans liv. For at få rede på fortidens hemmeligheder rejser trioen fra det tågedækkede Yorkshire til et herresæde, der gemmer på ufortalte rædsler, fra Londons slum til en forhekset balsal, hvor Tessa opdager, at sandheden om hendes herkomst er mere uhyggelig, end hun havde forestillet sig.

Da de møder en urværksdæmon, som giver Will en advarsel, indser de, at Magisteren kender deres mindste skridt, og at en af deres egne har forrådt dem.

Tessa føler sig mere og mere tiltrukket af Jem, selv om hendes længsel efter Will bliver ved med at gøre hende urolig.

Da de tre venners farlige søgen efter Magisteren og sandheden bringer dem i fare, finder Tessa ud af, at når kærlighed og løgne blandes, kan det fordærve selv det reneste hjerte.

“En bog du ikke kan slippe.” - Kirkus Review

Lydbogen indholder ekstra materiale, bl.a. et ukendt brev fra Will til hans familie.

Copyright © 2011 by Cassandra Clare LLC
Oversat af Mette Skot Perschke fra Clockwork Prince

dark fantasy, gys, vampyrer, overnaturlige evner, Victoriatiden, England, London, Yorkshire
Språk: Danska Kategori: Tonår & Nästan vuxen Serie: Djævelske mekanismer: 2 Översättare: Mette Skot Perschke

Mer info om ljudboken:

Förlag: Lytteratur
Utgiven: 2014-01-29
Längd: 16T 32min
ISBN: 9788771622195
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar gratis