Provlyssna
Wendy fra Lindehøj - Diverse

Wendy fra Lindehøj

Wendy fra Lindehøj

4,94 17 5 Författare: Diverse Uppläsare: Karoline Munksnæs
Ljudbok.
Forfærdet kommer Wendy hjem fra skole og fortæller, at byrådet planlægger en motorvej – tværs gennem Lindehøjs jorde! Og det er ikke det eneste, der truer rideskolen. En række mystiske uheld rammer Lindehøj, lidt for mange til bare at være tilfældigheder, og nu er også hestenes liv i fare. Wendy og hendes venner beslutter, at de må gribe ind. Motorvejen må og skal forhindres og vigtigst af alt – der må ikke ske hestene noget ondt!

Wendy er Danmarks mest elskede hestepige. Rid med, når Wendy tager på farefulde, spændende og sjove eventyr sammen med Joy, Dixie, Camilla, Clara og alle de andre venner på rideskolen Lindehøj. Tag med Wendy til konkurrenceridning, på redningsaktion til et dyreinternat, ud for at finde hesten Zeus, og vær med til at opklare, hvad det er for en mystisk hest, der strejfer rundt ved rideskolen...

Sadl hesten og puds dine ridestøvler. Nu rider vi på hesteblæsende eventyr!
Språk: Danska Kategori: Barn Serie: Wendy: 1 Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: SAGA Egmont
Utgiven: 2020-01-21
Längd: 2T 25min
ISBN: 9788726382754
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar gratis