Salammbô

0.0 0 5 Författare: Gustave Flaubert
Finns som e-bok.
Salammbô er præstinde for månegudinden i oldtidsbyen Karthago og datter af general Hamilcar. Da Karthago bliver belejret af lejesoldater, der mangler betaling for deres kamp mod romerne, bliver lejesoldaternes leder Matho så voldsomt betaget af Salammbô, at det nærmer sig besættelse. Med hjælp fra den frigivne slave Spendius, stjæler han Karthagos hellige slør i et forsøg på at lokke Salammbô ud af byen og ind i lejesoldaternes lejr ...
"Salammbô" er en historisk roman af den verdensberømte, franske forfatter Gustave Flaubert, der ellers er mest kendt for sine realistiske samtidsromaner.

Den franske forfatter Gustave Flaubert (1821-1880) hører til helt i toppen af den litterære verdenselite. Han var med til at bane vejen for den realistiske roman, som den ser ud i dag, og han overskred på mange måder datidens grænser for anstændighed – blandt andet med bøger som "Madame Bovary" og "Følelsernes opdragelse", der står som to af hovedværkerne i forfatterskabet.
Språk: Danska Kategori: Klassiker Översättare: Sophus Michaëlis

Mer info om e-boken:

Förlag: Rosenkilde & Bahnhof
Utgiven: 2019-11-20
ISBN: 9788711506233
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje vecka och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar fritt