Lyset over Paris - Viveca Lärn

Lyset over Paris

Lyset over Paris

0.0 0 5 Författare: Viveca Lärn
Finns som e-bok.
Da Teklas far modtager et rejselegat til Paris, tager Tekla med. Hendes far er kunstner, og siden Tekla var helt lille, har hendes far lært hende at lægge mærke til alt det smukke i verden. Paris er en af verdens smukkeste byer, så der er vel nok at få øje på dér. Men da de endelig ankommer, går der ikke længe før Teklas far får Paris på – særligt byens hustage. Tekla savner sin veninde Ulle, der er hjemme i Göteborg. Mon Tekla får en god tur på trods af sin fars 'tag-hjerne', og når hun at opdage lyset over Paris, inden de skal hjem igen?

Viveca Lärn, tidligere Viveca Sundvall, (f.1944) er en svensk forfatter og journalist. Lärn debutterede i 1975 og har siden udgivet mere end 40 børnebøger, samt en del romaner for voksne, som efterfølgende har dannet baggrund for den svenske tv-serie Saltön.

Viveca Lärn har modtaget en del priser for sit forfatterskab blandt andet den fornemme Astrid Lindgren Pris, og flere af hendes bøger er oversat til over ti forskellige sprog.

Hvis man skal beskrive Tekla med tre ord, ville det være noget i retning af 'følsom', 'tænksom' og 'viljestærk'. Men det er ikke så mærkeligt, når man er datter af en småskør kunstner. Sammen med sin veninde, Ulle, forsøger Tekla at holde benene nede på jorden, men det er svært, når ens tanker let svæver helt op til skyerne.
Språk: Danska Kategori: Barn Översättare: Cecilie Falkenberg

Mer info om e-boken:

Förlag: Lindhardt og Ringhof
Utgiven: 2017-05-03
ISBN: 9788711522653
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje vecka och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar fritt