Provlyssna
Churchill - René Højris

Churchill

Churchill

4,1 21 5 Författare: René Højris Uppläsare: Aksel Hundslev
Ljudbok.
Da den cigarrygende og champagnedrikkende Winston Churchill i 1965 døde i en alder af 91 år, var han allerede gået over i historien som et af de mest bemærkelsesværdige mennesker i dette århundrede.

Churchill var krigskorrespondent på Cuba i 1895, i Indien i 1896 og i Ægypten og Sudan i 1898. Året efter deltog han i Boer-krigen i Sydafrika og i år 1900 blev han valgt ind i det engelske parlament. Derefter fulgte en lang politisk karriere, som kulminerede, da han i Anden verdenskrigs begyndelse afløste Chamberlain som premierminister.

René Højris har samlet en lang række anekdoter og skrøner om den britiske politiker og statsmand. Lydbogen er desuden krydret med en lang række af Churchills ofte bidende og rammende citater.

Om forfatteren, René Højris: Tidligere højskolelærer og skribent til aviser m.v. har skrevet en anekdotisk af Churchills liv, og de mange facetter hans personlighed rummede. Der er et righoldigt udvalg af mundheld og krigsmemoer.
Språk: Danska Kategori: Biografier Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Lytteratur
Utgiven: 2018-01-06
Längd: 5T 56min
ISBN: 9788771899306
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar gratis