Provlyssna
Mig og min stjernefamilie - Anja Hitz

Mig og min stjernefamilie

Mig og min stjernefamilie

4,77 44 5 Författare: Anja Hitz Uppläsare: Louise Herbert
Ljudbok.
“Jeg skal på tv!” hvinede jeg med en stemme som plejede at tilhøre Caroline. Jeg stod foran mine bedste veninder, Anna og Cille, som reagerede præcis som jeg havde forestillet mig. Med store runde øjne og en masse spørgsmål. Jeg var helt opmærksom på at Caroline kun sad et par meter fra os og fulgte med i hvert et ord.

Hvem vil ikke gerne være kendt? Rose vil - hun ved bare ikke helt, hvad hun vil være kendt for. Derfor ser hun det som sit livs chance, da hun og hendes store papfamilie får mulighed for at være med i en dokumentarserie om sammenbragte familier, der skal vises på tv. Men de fem andre børn i familien har alle noget de er rigtige gode til - hvad kan Rose egentlig? Mens hun kæmper med at gøre sig bemærket i den store flok, finder Rose ud af at der er mange måder at blive stjerne på...

Mig og min stjernefamilie er en selvstændig fortsættelse til Mig og min papfamilie og Mig og min papfamilie - Store flyttedag.

humor, sammenbragte familier, veninder, følelser, orkestre, musik, konkurrence, tv, søskende
Språk: Danska Kategori: Barn Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Lytteratur
Utgiven: 2014-05-23
Längd: 2T 42min
ISBN: 9788771623536
BFF
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar gratis