Provlyssna
Den første - Noa Reddington

Den første

Den første

3,11 19 5 Författare: Noa Reddington Uppläsare: Dorrit Stender-Petersen
Ljudbok.
E-bok.
Den første politiske biografi om Socialdemokraternes formand, Helle Thorning-Schmidt, baseret på mange timers samtale med redaktør på Ugebrevet Mandag Morgen Noa Redington. Helle Thorning-Schmidt er den første kvindelige formand for Socialdemokraterne. Og den yngste siden Stauning. Hun er rundet af det moderne Danmark og velfærdssamfundet. Siden hun blev valgt som formand i 2005, har hun vist, at hun er alt andet end en overgangsfigur i dansk politik.

DEN FØRSTE giver læseren et indblik i den baggrund, der har formet privatpersonen Helle Thorning-Schmidt. Bogen fortæller hvilke mennesker, der har præget Socialdemokraternes formand. Og vigtigst: Den udfordrer hende på hendes vision for Danmark.

Helle Thorning-Schmidt får anledning til at forklare, hvilket kompas hun styrer efter - og tale direkte og grundigt til vælgerne uden om mediernes almindelige tidstyranni. Vi kender hende jo ikke godt nok endnu. Nu får både hun og vi chancen for at gå lidt i enerum i ro og mag og få nuancerne på plads.
Språk: Danska Kategori: Biografier Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: People'sPress
Utgiven: 2012-06-15
Längd: 9T 42min
ISBN: 9788771372182

Mer info om e-boken:

Förlag: People'sPress
Utgiven: 2007-10-18
ISBN: 9788771083170
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar gratis