Provlyssna
Tudemarie søger plads - Maria Andersen

Tudemarie søger plads

Tudemarie søger plads

4,54 116 5 Författare: Maria Andersen Uppläsare: Birthe Neumann
Ljudbok.
E-bok.
Som nykonfirmeret ung pige er Marie nødt til at forlade sin fattige familie, så hun kan tjene i et andet hus. Men det er ikke lige let at falde til i en ny familie for den følsomme pige, som altid blot er blevet Tudemarie, fordi hun har så let til tårer. Efter at have været hos adskillige familier, kommer Marie til sidst til den noget anderledes familien Tønnesen. Her passer hun tilsyneladende godt ind, men det er kun til familien pludselig bliver ramt af ulykke.

Bogen er skrevet i tidens sprog og ud fra datidens retskrivning. Maria Andersen fortæller i tre selvstændige bøger om den fattige Københavner-pige Maries opvækst og ungdomsliv i slutningen af 1800tallet. Maria Andersen (1876-1941) skrev kun de tre bind om Tudemarie, som hører til denne serie, men de blev til gengæld hurtigt klassikere inden for børnebogslitteraturen. Forfatteren havde selv en opvækst under trange kår, og var i en årrække tjenestepige, inden hun senere blev ansat på et hospital.
Språk: Danska Kategori: Barn Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Lindhardt og Ringhof
Utgiven: 2015-08-13
Längd: 3T 37min
ISBN: 9788711657508

Mer info om e-boken:

Förlag: Lindhardt og Ringhof
Utgiven: 2016-04-18
ISBN: 9788711482612
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar gratis