Provlyssna
Jeg skal huske dig - Yrsa Sigurðardóttir

Jeg skal huske dig

Jeg skal huske dig

3.72 148 5 Författare: Yrsa Sigurðardóttir Inläsare: Tina Kruse Andersen
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
Det er skumring, da tre voksne mennesker og en lille hund bliver sat i land i det gammle fiskerleje Hesteyri i Jökulsfjörður på nordvestkysten af Island. Deres plan er at istandsætte et gammelt hus og omdanne det til pensionat, som de forhåbentlig kan drive med økonomisk genvinst. Katrín er modvilligt taget med sin mand, og den tredje person er Lif, som netop er blevet enke. Katrín har ikke været mange minutter på den mennesketomme ø, før hun ser konturerne af en ukendt og truende skikkelse, der lusker omkring huset. Snart hører de også fodtrin inde i huset, og kun på øens højeste punkt er der mobildækning.

På den anden side af øen bliver psykiateren Freyr kaldt ud til et hærværk. Gerningsmandnen virker syg. Freyr kæmper mod sine egne dæmoner, efter hans lille søn forsvandt tre år tidligere. Freyr bliver også trukket ind i efterforskningen af et selvmord. Afdøde er en ældre kvinde, som synes at have været besat af Freyrs søn. Under efterforskningen opdager Freyr ligheder mellem den aktuelle sag og noget, der fandt sted ti år tidligere. Noget gentager sig. Nogen begynder at råbe efter far...

"... højspændt univers af nervepirrende uhygge"
- Berlingske

"Isnende uhygge kryber over siderne på denne nervepirrende gyser med effektive cliffhangere."
- Litteratursiden
Språk: Danska Kategori: Deckare Serie: Thóra Gudmundsdóttir: 5 Översättare: Charlotte Jørgensen

Mer info om ljudboken:

Förlag: Lindhardt og Ringhof
Utgiven: 2013-02-26
Längd: 12T 27M
ISBN: 9788711372500

Mer info om e-boken:

Förlag: Lindhardt og Ringhof
Utgiven: 2013-03-13
ISBN: 9788711388310
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje vecka och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar fritt