Provlyssna
Svinene - Carl-Johan Vallgren

Svinene

Svinene

4,05 109 5 Författare: Carl-Johan Vallgren Uppläsare: Paul Becker
Ljudbok.
E-bok.
Jorma Hedlund har egentlig trukket sig tilbage, det er slut med kriminalitet. Men tippet om pengetransporten er uimodståeligt. Et sidste kup, så må det være nok. Intet kan gå galt denne gang.
Danny Katz har genoptaget kontakten med gamle venner i Stockholms underverden. Hans tidligere pusher Ramón og kæresten Jenny er kommet i besiddelse af store mængder heroin, og da Ramón findes død, og Jenny er forsvundet, trækkes Katz ind i et kaos, som bare vokser. Hvordan gik det til, at Ramón pludselig fik fingre i så meget narko? Og hvem er Jenny egentlig?
Sporet fører i begyndelsen ind i Stockholms porno­branche og derefter i en retning, Katz aldrig havde forestillet sig. Kun én ting er sikker: Nogen vil forhindre ham i at finde sandheden.

SVINENE er en fritstående fortsættelse af SKYGGEDRENGEN. Den udspiller sig i Stockholms underverden, en verden som vennerne Danny, Jorma og Eva kender alt for godt.
Språk: Danska Kategori: Deckare Översättare: Anders Johansen

Mer info om ljudboken:

Förlag: Modtryk
Utgiven: 2016-06-21
Längd: 8T 5min
ISBN: 9788771466539

Mer info om e-boken:

Förlag: Modtryk
Utgiven: 2016-06-21
ISBN: 9788771466041
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar gratis