Provlyssna
Hotellet ved Skyggesøen - Daniela Tully

Hotellet ved Skyggesøen

Hotellet ved Skyggesøen

3,73 134 5 Författare: Daniela Tully Uppläsare: Ellen Dahl Bang
Ljudbok.
E-bok.
Der er gået 27 år, siden Mayas elskede bedstemor forsvandt sporløst fra sit hjem i Tyskland. Nu er hendes lig dukket op nær et hotel nord for New York – et sted, hun ikke umiddelbart havde nogen forbindelse til. Hvordan havnede hun dér – og hvordan døde hun? Maya sætter sig for at opklare, hvad der er sket. Hun rejser til USA, hvor hun kommer tæt på den magtfulde familie, som ejer hotellet nær findestedet – og særligt tæt kommer hun på et af de mandlige familiemedlemmer. Men inden længe er Maya viklet ind i et spind af løgne og hemmeligheder, som tvinger hende til at vælge, om hun vil sætte sit eget liv – og kærligheden – på spil i jagten på sandheden…

Hotellet ved Skyggesøen er en skøn familiesaga - tilsat mystik og kærlighed - til kvindelige fans af historisk fiktion med et nutidigt spor. Romanen spænder over hundrede år, to kontinenter og to verdenskrige og er spækket med intriger, kærlighed- og mord. Historien er inspireret af virkelige hændelser i forfatterens egen familie.
Språk: Danska Kategori: Romance Översättare: Svend Ranild

Mer info om ljudboken:

Förlag: Gads Forlag
Utgiven: 2019-01-02
Längd: 10T 25min
ISBN: 9788712058540

Mer info om e-boken:

Förlag: Gads Forlag
Utgiven: 2019-01-08
ISBN: 9788712054337
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar gratis